FVB Logo 1

Factuurvoorbeeld.nl: Gratis factuursjablonen voor de ZZP'er

Factuurvoorbeeld.nl heeft als doel freelancers en zzpers te voorzien van gratis factuur voorbeelden en te informeren omtrent alles wat met factureren te maken heeft. Dit gebeurt met name vanuit eigen ervaring en sterk praktijkgericht.

De gratis factuurvoorbeelden worden dagelijks tientallen malen gedownload.

Daarnaast kunnen freelancers informatie en reviews vinden over verschillende online factuurpakketten. Momenteel is er een groot aanbod van dergelijke pakketten waarmee zelfstandigen en kleine MKB-ers hun in- en verkoopfacturen kunnen maken en beheren. Factuurvoorbeeld.nl probeert een objectief beeld te geven van het huidige aanbod.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-6908800

logo-175x51-blauw-nieuw

ZZPerworden.info: Praktische info en tools voor de (startende) ZZP'er

Overal op internet kun je informatie vinden over het zelfstandig ondernemerschap. Zzperworden.info gaat verder dan de wijsheden uit de boekjes en voegt waarde toe door informatie te vertalen naar de praktijk van de ZZP'er. Dit kunnen wij door onze eigen ervaring met het ZZP-schap en door ons dagelijkse contact met ZZP'ers. Hierdoor weten wij als geen ander wat er speelt binnen de dagelijkse praktijk van de ZZP'er.

Door praktijkervaring met deskundige achtergrond te combineren is zzperworden.info een onmisbaar naslagwerk voor de (startende) zzp'er. Dit komt tot uiting in ons 'Stappenplan' voor de beginnende ZZP'er, het onderdeel 'ZZP Praktisch' waar men antwoord vindt op praktische vragen en in het uitgebreide onderdeel 'ZZP Documenten' waar gratis voorbeeldbrieven, sjablonen, checklists en naslagwerken ter beschikking worden gesteld.

Meer informatie: www.zzperworden.info of 088-6908800

logo-antwoordvoorzzp

Antwoordvoorzzpers.nl: Vraagbaak van en door ZZP'ers

Antwoord voor ZZP'ers fungeert als vraagbaak voor de ZZP'er die snelle, korte antwoorden zoekt op praktische vragen. De gestelde vragen kunnen door andere ZZP'ers worden beantwoord of door ons ZZP Panel met deskundigen.

Het medium Twitter wordt actief ingezet om nieuwe vragen en gegeven antwoorden onder een snel groeiende groep volgers te verspreiden.

Meer informatie: www.antwoordvoorzzpers.nl of 088-6908800

 

Linked Bouw Logo RGB 225x138

Linked Bouw: Samen zelfstandig ondernemen in de bouw

Linked Bouw verbindt opdrachtgevers met zelfstandige vaklieden in de bouw. In de loop der jaren is door Linked Bouw een zorgvuldig gescreende pool van ZZP'ers opgebouwd. Deze worden binnen een netwerk van aannemers ingezet, voor korte of langere tijd. Linked Bouw facliteert daarbij de contracten, administratieve afhandeling en dossier(bewaking). 

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-6908800

Uw eigen coƶperatie?

linked-freelancers-plusBent u geinteresseerd in de mogelijkheden om duurzaam en veilig met groepen ZZP'ers samen te werken? Wij ondersteunen twee doelgroepen:

  • Derden (Eindklanten, intermediairs, uitzendbureau's) die met grote groepen ZZP'ers zaken doen en dit op een verantwoorde manier willen regelen.
  • Groepen ZZP'ers die hun krachten willen bundelen om inkoopvoordeel te behalen en/of om hun acquisitiekracht te vergroten.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-6908800

 

linked-boekhouding-logo-kleinLinked Boekhouding: boekhouddiensten op maat voor ZZP'ers.

Naast het verzorgen van de volledige administratie wordt de BTW aangifte, IB aangifte en jaarrekening gedaan. Linked Boekhouding gaat verder dan andere (online) boekhouders.

Wij signaleren en bespreken eventuele op handen zijnde aanslagen en naheffingen. Ook attenderen wij onze klanten op zaken die fiscale problemen kunnen opleveren.

ZZPers kunnen bij Linked Boekhouding terecht voor het onderbrengen van hun volledige administratie. Voor een scherp tarief levert Linked Boekhouding onder meer de volgende diensten:

  • Verzorgen van de complete administratie;
  • Per kwartaal verzorgen van de BTW-aangifte;
  • Ieder kwartaal een financiele rapportage met inzicht in omzet en kosten;
  • Een volledige jaarrekening;
  • Jaarlijks de aangifte Inkomstenbelasting van de ZZPer en eventueel zijn/haar partner.

Meer informatie: www.linkedboekhouding.nl of 088-6908800 


The Factor Company RGB 233x150pxThe Factor Company: factoringsdiensten voor ZZP'ers.

Snel betaald worden wanneer de prestatie is geleverd? The Factor Company kan op basis van verpande facturen wekelijks een voorschot verstrekken. Hiermee beschikt de ZZP'er direct over vaak gewenste liquiditeit.

Het debiteurenbeheer wordt tevens overgenomen, het betalingsrisico optioneel ook (wanneer een extra verzekering wordt afgesloten).
Voordat een ZZP'er zijn facturen kan verpanden dient de opdrachtgever hier mee in te stemmen en vindt er een kredietwaardigheidscheck plaats.

Meer informatie: 088-6908800 

ZZP Administratie

vrouw-documenten-website-uitsnede

ZZP'ers zijn vaak (te) veel tijd kwijt aan het doen van administratie, debiteurenbeheer, contracten en andere bedrijfsvoeringszaken.

Linked Freelancers heeft hier een aantal passende diensten voor ontwikkeld. Zodat de ZZP'er zich kan richten op zijn bedrijf, klanten en diensten.

Lees hier meer >>>

Social Media

Contact

Linked Freelancers
Daviottenweg 40
5222 BH 's-Hertogenbosch

t 088-6908800
f 088-6908811

Ga naar boven