vrouw-documenten-website-uitsnede

ZZP administratie: Betrouwbaar geregeld voor de ZZP'er

ZZP'ers zijn vaak (te) veel tijd kwijt aan het doen van administratie, debiteurenbeheer, contracten en andere bedrijfsvoeringszaken.

Linked Freelancers heeft hier een aantal passende diensten voor ontwikkeld. Zodat de ZZP'er zich kan richten op zijn bedrijf, klanten en diensten:

 

linked-boekhouding-logo-kleinLinked Boekhouding: boekhouddiensten op maat voor ZZP'ers.

Naast het verzorgen van de volledige administratie wordt de BTW aangifte, IB aangifte en jaarrekening gedaan. Linked Boekhouding gaat verder dan andere (online) boekhouders.

Wij signaleren en bespreken eventuele op handen zijnde aanslagen en naheffingen. Ook attenderen wij onze klanten op zaken die fiscale problemen kunnen opleveren.

ZZPers kunnen bij Linked Boekhouding terecht voor het onderbrengen van hun volledige administratie. Voor een scherp tarief levert Linked Boekhouding onder meer de volgende diensten:

  • Verzorgen van de complete administratie;
  • Per kwartaal verzorgen van de BTW-aangifte;
  • Ieder kwartaal een financiele rapportage met inzicht in omzet en kosten;
  • Een volledige jaarrekening;
  • Jaarlijks de aangifte Inkomstenbelasting van de ZZPer en eventueel zijn/haar partner.

Meer informatie: www.linkedboekhouding.nl of 088-6908800 


The Factor Company RGB 233x150pxThe Factor Company: factoringsdiensten voor ZZP'ers.

Snel betaald worden wanneer de prestatie is geleverd? The Factor Company kan op basis van verpande facturen wekelijks een voorschot verstrekken. Hiermee beschikt de ZZP'er direct over vaak gewenste liquiditeit.

Het debiteurenbeheer wordt tevens overgenomen, het betalingsrisico optioneel ook (wanneer een extra verzekering wordt afgesloten).
Voordat een ZZP'er zijn facturen kan verpanden dient de opdrachtgever hier mee in te stemmen en vindt er een kredietwaardigheidscheck plaats.

Meer informatie: 088-6908800 

Social Media

Contact

Linked Freelancers
Daviottenweg 40
5222 BH 's-Hertogenbosch

t 088-6908800
f 088-6908811

Ga naar boven