man-laptop-website-uitsnede

ZZP Kennis: informatie voor en door ZZP'ers

Onder Freelancers is er een grote behoefte aan informatie en kennis over het ondernemerschap. Vaak ontbreekt het aan tijd of inzicht om alle aspecten van de bedrijfsvoering te doorgronden.

Linked Freelancers begrijpt dit en heeft een aantal websites opgezet in samenwerking met ervaringsdeskundigen die zelf ZZP'er zijn (geweest).

FVB Logo 1

Factuurvoorbeeld.nl: Gratis factuursjablonen voor de ZZP'er

Factuurvoorbeeld.nl heeft als doel freelancers en zzpers te voorzien van gratis factuur voorbeelden en te informeren omtrent alles wat met factureren te maken heeft. Dit gebeurt met name vanuit eigen ervaring en sterk praktijkgericht.

De gratis factuurvoorbeelden worden dagelijks tientallen malen gedownload.

Daarnaast kunnen freelancers informatie en reviews vinden over verschillende online factuurpakketten. Momenteel is er een groot aanbod van dergelijke pakketten waarmee zelfstandigen en kleine MKB-ers hun in- en verkoopfacturen kunnen maken en beheren. Factuurvoorbeeld.nl probeert een objectief beeld te geven van het huidige aanbod.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-6908800

logo-175x51-blauw-nieuw

ZZPerworden.info: Praktische info en tools voor de (startende) ZZP'er

Overal op internet kun je informatie vinden over het zelfstandig ondernemerschap. Zzperworden.info gaat verder dan de wijsheden uit de boekjes en voegt waarde toe door informatie te vertalen naar de praktijk van de ZZP'er. Dit kunnen wij door onze eigen ervaring met het ZZP-schap en door ons dagelijkse contact met ZZP'ers. Hierdoor weten wij als geen ander wat er speelt binnen de dagelijkse praktijk van de ZZP'er.

Door praktijkervaring met deskundige achtergrond te combineren is zzperworden.info een onmisbaar naslagwerk voor de (startende) zzp'er. Dit komt tot uiting in ons 'Stappenplan' voor de beginnende ZZP'er, het onderdeel 'ZZP Praktisch' waar men antwoord vindt op praktische vragen en in het uitgebreide onderdeel 'ZZP Documenten' waar gratis voorbeeldbrieven, sjablonen, checklists en naslagwerken ter beschikking worden gesteld.

Meer informatie: www.zzperworden.info of 088-6908800

logo-antwoordvoorzzp

Antwoordvoorzzpers.nl: Vraagbaak van en door ZZP'ers

Antwoord voor ZZP'ers fungeert als vraagbaak voor de ZZP'er die snelle, korte antwoorden zoekt op praktische vragen. De gestelde vragen kunnen door andere ZZP'ers worden beantwoord of door ons ZZP Panel met deskundigen.

Het medium Twitter wordt actief ingezet om nieuwe vragen en gegeven antwoorden onder een snel groeiende groep volgers te verspreiden.

Meer informatie: www.antwoordvoorzzpers.nl of 088-6908800

 

Social Media

Contact

Linked Freelancers
Daviottenweg 40
5222 BH 's-Hertogenbosch

t 088-6908800
f 088-6908811

Ga naar boven