bouwvakkers-balk-website-uitsnede

ZZP Samenwerking: Samen zelfstandig ondernemen

Linked Freelancers faciliteert ZZP'ers op het gebied van acquisitie, administratie en factoring.

Door dit branche gericht te doen kan er aan potentiele opdrachtgevers een aantrekkelijke propositie worden geboden. Met behoudt van het eigen zelfstandig ondernemerschap!

Linked Bouw Logo RGB 225x138

Linked Bouw: Samen zelfstandig ondernemen in de bouw

Linked Bouw verbindt opdrachtgevers met zelfstandige vaklieden in de bouw. In de loop der jaren is door Linked Bouw een zorgvuldig gescreende pool van ZZP'ers opgebouwd. Deze worden binnen een netwerk van aannemers ingezet, voor korte of langere tijd. Linked Bouw facliteert daarbij de contracten, administratieve afhandeling en dossier(bewaking). 

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-6908800

Uw eigen coƶperatie?

linked-freelancers-plusBent u geinteresseerd in de mogelijkheden om duurzaam en veilig met groepen ZZP'ers samen te werken? Wij ondersteunen twee doelgroepen:

  • Derden (Eindklanten, intermediairs, uitzendbureau's) die met grote groepen ZZP'ers zaken doen en dit op een verantwoorde manier willen regelen.
  • Groepen ZZP'ers die hun krachten willen bundelen om inkoopvoordeel te behalen en/of om hun acquisitiekracht te vergroten.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-6908800

Social Media

Contact

Linked Freelancers
Daviottenweg 40
5222 BH 's-Hertogenbosch

t 088-6908800
f 088-6908811

Ga naar boven